Lederolie 


Toont 1 - 6 van de 6 items
 • € 9,95

  Ledercombi van BR is een vetvrij schoonmaak- en verzorgingsmiddel voor leer. BR leder combo verwijdert hardnekkig vuil, opgedroogd zweet en voorkomt ook aantasting door vocht en/of schimmels De natuurlijke eigenschappen van het leer blijven zo behouden. Inhoud 500 ml.

  € 9,95
 • Voor de verzorging van alle ledersoorten.Maakt het leder soepel.Kleur: Zwart en blankInhoud: 1000ml

 • € 13,95

  PFIFF lederolie beschermt tegen vocht, geeft een verzorgd uiterlijk en maakt het leer soepel.Breng met een lap zorgvuldig aan op het grondig gereinigde leer.Inhoud: 1 liter

  € 13,95
 • € 13,95

  Een product voor het zware en achterstallige lederonderhoud. Trekt zeer goed in het leder en conserveert hierdoor het leder optimaal. Wordt meestal gebruikt voor het onderhoud van dikkere ledersoorten, daardoor ideaal voor tuigleer, zadels, hoofdstellen, enz. Inhoud: 750 ml.

  € 13,95
 • € 18,95

  Rapide lederdressing is een reinigend en voedend onderhoudsmiddel, speciaal ontwikkeld voor leder.Ideaal voor alle lederen producten zoals hoofdstellen, tuigen, lederen laarzen maar ook voor tassen, riemen, schoenen, meubelen etc. (uitgezonderd suède).Regelmatig onderhoud houdt het leder soepel, waterafstotend en verlengt de levensduur.Het voorkomt...

  € 18,95
 • € 55,00

  Een product voor het zware en achterstallige lederonderhoud.Trekt zeer goed in het leder en conserveert hierdoor het leder optimaal.Wordt gebruikt voor het onderhoud van dikkere ledersoorten, meestal voor tuigleer, zadels, hoofdstellen, enz..Inhoud: 5 literKleur: blank en zwart.

  € 55,00
Toont 1 - 6 van de 6 items